DETALJI PREVRTANJA ''RENOA'' U CENTRU NIŠA Vozač automobila udario u razedlno ostrvo, pa se zabio u parkirani BMW
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su da je udarac u razdelno ostrvo na raskrsnici kod pozorišta i suda, uzrok prevrtanja automobila "reno klio", sinoć oko 22.20 časova.

SUDAR NA ZVEZDARI Kamion pun plinskih boca se zakucao u stub

- Vozilo marke "reno" se kretalo Ulicom Vožda Karađorđa, iz pravca Crvenog pevca ka centru grada, kada je udarilo u razdelno ostvrtvo na raskrsnici, prevrnulo se na bok, a potom nastavilo kretanje i udarilo u parkirani BMW i okrenulo se na krov. Oba vozila su niških registarskih tablica, a oba vozača su srećom prošla samo sa lakšim povredama - kazali su u Policijskoj upravi Niš.

Policija je izašla na mesto nesreće, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i obavljen uviđaj.

Zbog uništenih vrata i velikog oštećenja vozila vozač "renoa" morao je da bude izvučen kroz prtljažnik.

Niška Hitna pomoć zbrinula je vozače, a lekari su kazali da je jedan od njih imao samo lakšu povredu, dok je drugi zbrinut zbog velike uznemirenosti i stresa koji je doživeo.

Prema rečima očevidaca, za volanom "renoa" nalazio se stariji čovek, pa je teško zamisliti da je udario u razdelno ostrvo zbog prevelike brzine i "divljanja" na ulici, pretpostavlja se da je izgubio kontrolu nad automobilom jer mu je pozlilo u vožnji ili da ga je neko vozilo "iseklo" na raskrsnici.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading