novi sad
Foto: Printscreen/Facebook

Prema rečima komšija, u subotu oko 14.45 sati čula se najpre rasprava nevenčanih supružnika koja je odzvanjala ulicama, a ubrzo nakon toga i vrisak koji je uznemirio sve.

- Aranka sa sa Jožefom ima troje dece, ali ga je pre desetak dana napustila i došla da živi kod svog mlađeg brata. Jožef je dolazio nekoliko puta u tu kuću, a u subotu su se žestoko posvađali i on je izvadio nož i izbo je nasmrt. Svi u komšiluku smo čuli svađu, a onda jeziv, jak vrisak koji ledi krv u žilama i tada smo se uplašili da se desilo ono najgore - rekla je za Kurir jedna od komšinica.

Opisujući tragediju koja se dogodila, komšije su rekle da je Jožef u subotu došao kod Aranke najverovatnije sa željom da se pomire.

- U kući je bio i Arankin brat, a da bi ga nekako izvukao iz kuće, Jožef mu je dao pare da ode do prodavnice i kupi nešto. Dok se brat vratio, Jožef je već ubio Aranku - uznemireno je ispričao jedan od komšija.

On je dodao da mu je u glavi i dalje slika Arankinog brata koji je, nakon što je saznao da mu je sestra ubijena, krivio sebe što je uopšte napuštao kuću.

- Sve vreme je ponavljao: "Kako sam mogao da odem, kako je mogao tako da me prevari" - rekao je komšija.

Jedna od komšinica je rekla da je bila među prvima koja je došla na mesto zločina.

- Čim sam čula svađu došla sam u kuću u kojoj su bili Aranka i Jožef i videla Aranku kako leži krvava na podu! U kući je bila i Arankina zaova i ja sam je nekako izvukla napolje jer sam se uplašila da bi Jožef mogao i nju da napadne. U tom mometnu nisam videla Jožefa, posle sam čula da je digao ruku na sebe - ispričala je komšinica.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading