Milo Đukanović
Foto: Alo/Alo

Ovaj poznati biznismen, trenutno u egzilu u Londonu u ekskluzivnoj izjavi za Alo! komentariše privođenje Milovih krupnih zverki.

 - Nisam iznenađen hapšenjem Katnića i Lazovića, očekujem da i glavni mafijaš Milo Đukanović bude priveden pravdi! O hapšenju Katnića i Lazovića priča se nekoliko meseci, kao o članovima kriminalne hobotnice, a javnost u Crnoj Gori će biti zadovoljena tek kada bude priveden pravdi glavni šef tog kriminalnog klana Milo Đukanović, koji je prvi i najveći mafijaš u ovom prosturu - komentariše iz Londona Duško Knežević, predsednik „Atlas grupe“

i Univerziteta „Mediteran“, koji je zbog progona Đukanovića morao da se skloni iz Crne Gore.

Na pitanje da li neprikosnoveni vladar Crne Gore Milo Đukanović posle tri decenije može da padne s vlasti i da li se stiču uslovi za njegov povratak u Crnu Goru nekadašnji prijatelj i glavni finansijer Đukanovića navodi da ovo bitno menja njegovu poziciju.  

 - Ovo je novi momenat, najnovija hapšenja poslušnika Mila Đukanovića, otvaraju mogućnost da se vratim u Crnu Goru i u sudskom postupku oborim sve optužnice koje je, po nalogu šefa kriminalnog klana Mila Đukanovića, montirao Milivoje Katnić. Uslov je da se ukine nalog za pritvor, koji je tražio Katnić. Spreman sam i dalje da svedočim protiv vođe mafije Mila Đukanovića! Dokaza za njegova nezakonita dela ima koliko hoćete, a njegove veze sa narko-kartelima dokazuju i Skaj prepiske - tvrdi u izjavi za Alo! Duško Knežević.

Podsetimo, Milov režim uzdrman je nakon što je Knežević objavio snimak, nastao u vreme izborne kampanje 2016, na kojem se vidi da daje koverat s novcem (97.500 evra) Slavoljubu Stijepoviću, bivšem gradonačelniku Podgorice.

U ekskluzivnom razgovorz za Alo! 2019. godine, Knežević je rekao zašto specijalni tužilac Milivoje Katnić nije pokrenuo istragu o aferi „koverta“.

- Specijalni tužilac se time ne bavi, osim što je zbog pritiska javnosti morao tobože da sasluša Stijepovića, koji je pre toga morao da tera aktiviste DPS-a da poture svoje ime i govore kako je novac navodno podelio njima. Farsa.  Razlog je taj što Crna Gora nema tužilaštvo nego poslugu prve familije, sa Đukanovićem na čelu, koja služi za obračun s njegovim protivnicima i onima koji mu smetaju. U ovom momentu sam to ja, verovatno zbog vredne imovine „Atlas grupe“, koju hoće za sebe, i zbog toga što ja nisam bio od onih koji su ga slepo slušali - rekao je Knežević pre pet godina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading