majka osumnjičenog i policija
Foto: Alo/Alo.rs/Dejan Briza

Iz borskog sela Zlot stigla je udarna informacija - srpska policija odvela je Svetlanu D., majku osumnjičenog Dejana D. koji je kako se sumnja ubio malu Danku Ilić (2), na novu lokaciju, saznaje Informer.

Prema informacijama beogradskog medija, inspektori UKP kao i pripadnici vatrogasnih jedinica i forenzičarski timovi preusmerili su istragu i otišli sa ovog područja.

Sa njima je otišla i celokupna mehanizacija, uključujući i bager koji je od jutros neprestano pretraživao teren u potrazi za telom devojčice.

Podsetimo, Dejan D. (50) priznao je sinoć na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je ubio Danku Ilić (2), a optužio je svog oca i brata da su mu pomogli da premesti delo devojčice sa deponije, piše Beogradski medij.

Dalibor i Rade D., otac i brat osumnjuičenog ubice Danke Ilić uhapšeni su i određeno im je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su pomogli osumnjičenom za ubistvo da se reši tela.

(Informer)

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Gašić pokazuje na mapi - Osumnjičeni je nakon što su udarili Danku kretali 20 kilometara na sat #alo #alodnevnenovine #dankailić💔 #fypシ゚viral #fypシ #danka #dankailić ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading