Preševo
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

U blizini naplatne rampe kod Preševa, 52-godišnji muškarac je pucao na 30-godišnju ženu koja je izašla iz automobila u kojem su bili zajedno i počela da beži, a nakon toga je izvršio samoubistvo. Žena je teško povređena, operisana je u niškom Univerzitetskom centru i hospitalizovana je u intenzivnoj nezi.

Kako su u Višem javnom tužilaštvu iz Vranja potvrdili za Južne vesti, sinoć oko 21:30 u blizini naplatne rampe kod Preševa saobraćajna policija je zbog načinjenog prekršaja zaustavila automobil koji je vozio 52-godišnji muškarac, državljanin Severne Makedonije.

Žena koja je bila na suvozačkom mestu je izašla iz vozila i počela da trči, a onda je i muškarac koji je bio vozač išao i krenuo da trči za njom i tada je ispalio više hitaca u ženu. Onda je sebi pucao u glavu - rečeno je medijima iz Tužilaštva

Ranjena 30-godišnjakinja, inače državljanka Srbije, prevezena je u Zdravstveni centar Vranje, a potom u Univerzitetski klinički centar Niš.

Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i radiološke i laboratorijske dijagnostike, utvrđene su povrede traheje, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani. Pacijentkinja je odmah hirurški zbrinuta u operacionoj sali Urgentnog centra - kažu iz Kliničkog.

Navode da je nakon operacije hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading