Hitna pomoć i policija
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Jedan od najneobičnijih zločina u Srbiji, koji se dogodio početkom devedesetih godina prošlog veka, i ostao je upamćen kao nesrećan slučaj. Sve je započelo pričom dvoje ljubavnika iz unutrašnjosti Srbije.

Tokom intimnog čina, muškarac je počeo da oseća intenzivne bolove. Njegova partnerka je brzo pozvala Hitnu pomoć, ali je muškarac, nažalost, preminuo ubrzo nakon dolaska u bolnicu. Obdukcija je otkrila unutrašnje krvarenje i metak u njegovom telu.

Policija je bila zbunjena odakle metak, s obzirom da muškarac nije imao vidljivu ranu. Dodatna istraga je otkrila da je metak ušao u telo preminulog kroz analni otvor.

Budući da je veza između muškarca i žene bila tajna, prva osumnjičena bila je žena sa kojom je vodio ljubav u trenutku nesreće. Policija je razgovarala sa njom, ali je brzo otklonila sumnju. Ispitivali su i njenog supruga, ali je on imao čvrst alibi jer je bio na poslu u vreme incidenta. Policija je potom pretražila sobu gde se dogodio incident i otkrila da je metak ušao kroz prozor.

Nakon toga, usledila su ispitivanja lokalnih stanovnika da li je neko pucao tog dana, ali svaki pokušaj da se pronađe počinilac bio je neuspešan. Budući da tog dana u mestu gde se dogodio incident nije bilo pucnjave, policija je proširila istragu na susedno selo. Tamo su dobili informaciju koja je bila prvi trag ka rešenju zločina.

Prateći tragove, istraga je dovela policiju do kuće vojnog penzionera. Pitali su ga da li poseduje oružje i da li ga je koristio pre dva dana. Rekao je da je baš tog dana čistio pištolj i da je pre toga ispalio metak u vazduh.

Forenzičari su uporedili metak pronađen u telu muškarca sa njegovim oružjem. Otkrili su da je metak koji je usmrtio muškarca tokom seksualnog čina ispaljen iz tog pištolja. Projektil je prešao nekoliko kilometara i slobodnim padom ušao u telo nesrećnog muškarca kroz analni otvor.

Vojni penzioner je osuđen za ubistvo iz nehata.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading