Nikola T
Foto: Printscreen/Privatna arhiva

Kako saznajemo, do tragedije je došlo sinoć oko 20 sati kada je Nikola u svom golfu 2 podleteo pod kamion u mestu Čestobrodica, kod Kosjerića, i od siline udara sleteo sa puta.

- Sumnja se da je vozač bio pod dejstvom alkohola i da je vozio neprilagođenom brzinom, a istraga će sve to razjasniti - rekao je za naš portal izvor blizak slučaju.

Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt mladića, a njegovo vozilo je potpuno smrskano.

Nikola t.

Privatna arhiva

 

Njegovi prijatelji za njega imaju samo reči hvale i ne mogu da veruju da su nedavno slavili rođenje njegove ćerkice, a da mu sada idu na sahranu.

- Kada mu se rodila beba, zvao je celo društvo da nas časti. Bio je jako veseo. To je bilo pre dva meseca. Ne mogu da verujem da sada moramo da mu idemo na sahranu, a tako smo bili srećni zbog toga što je konačno postao otac - priča za Alo jedna Nikolina prijateljica.

Njegov drug navodi da Nikola i devojka, koja mu je rodila bebu, nisu mogli da se venčaju.

Nikola T.

Facebook

 

- Mislim da je shvatio da još uvek nije spreman da se skrasi i bude u braku. Bio je jako dobar dečko, ali uvek divlje prirode, a rođenje deteta ga je jako ispunilo i eto, ni dva meseca se nije radovao, već je poginuo. Mi ćemo se naći toj devojci šta god joj treba za dete - ističe prijatelj suzdržavajući suze.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading