Pedofil Novi Pazar
Foto: Printscreen/Printscreen

Da osumnjičeni za pedofiliju i napastvovanje svog deteta strahuje za život nezvanično saznaje Republika. On je u pritvoru u Beogradu, gde se poverio čuvaru da mu ostali pritvorenici prete, kako je rekao, "da će ga skratiti za glavu"

Zaposleni u pritvorskoj jedinici povećali su mere opreza posle toga.

- Zna se kako osuđenici i pritvorenici tretiraju silovatelje, a pogotovo one koji su nasrnuli na decu. To je nepisani kodeks u svim zatvorima sveta. Oni su svuda meta, a tako je i u zatvorima u Srbiji. Zato je nad ovim osumnjičenim povećan nadzor, vodi se računa o tome kad izlazi iz ćelije, bilo da je reč o obedovanju ili održavanju lične higijene - objašnjava obavešteni izvor iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, policija je ovog osumnjičenog otkrila tako što je 27. decembra prošle godine u akciji pod nazivom „Armagedon“ uhapsila osam pedofila.

- U njihovim računarima je pronađen veliki broj fotografija i video-snimaka na kom odrasle osobe imaju s***ualne odnose s maloletnicima. Inspektori za borbu protiv visokotehnološkog kriminala su zatim detaljnom analizom internet adresa uspeli da povežu ko je i odakle poslao stravične slike i video-zapise. Među tim adresama je otkrivena i ona koja je pripadala osumnjičenom N. D. - rekao je naš sagovornik.

Osim što je ćerku primoravao na bludne radnje, osumnjičeni je navodno otišao je korak dalje, pa je svoju ćerku terao da snima glasovne poruke u kojima bi ona morala da, po njegovom naređenju, govori najprljavije stvari.

- Devojčica u tim porukama govori najprljavije stvari i gadosti, a u pozadini se čuje glas N. D. koji joj naređuje da bude još eksplicitnija i suflira joj sve vreme. Kao i snimke i fotografije, okrivljeni je i glasovne poruke prodavao za 10 dolara na internetu - navodi izvor blizak istrazi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading