škola
Foto: Alo/Masanori Jošida

U sredu oko 18 sati, učenice Osnovne škole „Bora Stanković“ na Voždovcu prijavile su da su videle sumnjivog muškarca u dvorištu, što ih je navodno uzenimirilo, kao i njihove porodice. Roditelji su odmah reagovali, posle čega je izbila svađa s misterioznim muškarcem, zbog čega je na lice mesta došla i policija!

Prema nezvaničnim informacijama, školski policajac je primetio raspravu između roditelja i nepoznatog muškarca, odmah je reagovao i razdvojio ih, a onda je obavestio nadležne.

- Istraga je u toku kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo. Biće uzete izjave roditelja, ali i tog muškarca. Roditelji su reagovali nakon što su ih deca pozvala u pomoć, jer im je nešto bilo sumnjivo kod tog muškarca. Usledila je rasprava. Međutim, taj muškarac je izjavio da nije imao nikakve namere prema deci, već da je samo koristio školsko dvorište kao prečicu. Sve te izjave se proveravaju, a takođe se pregledaju snimci sa školskog i okolnog video-nadzora kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo - rekao je izvor blizak istrazi.

škola

Masanori Jošida

 

Do incidenta je došlo kada su deca izlazila iz škole i susrela se s tim muškarcem. Nakon susreta, deca su napustila školsko dvorište i obavestila roditelje, koji su zatim zaustavili muškarca u dvorištu škole.

Direktorka OŠ „Bora Stanković“ Marija Latinović potvrdila je za Alo! da je bilo incidenta, kao i da je ona kontaktirala policiju.

- Odmah smo kao škola reagovali, kao i naš radnik obezbeđenja. Šta se i zašto dogodilo, utvrđuje policija. Istraga je u toku i ja ne smem da je komentarišem. Mi smo policiji dostavili snimke video-nadzora, a oni treba, nakon pregledanja, da utvrde šta se dogodilo. Mogu samo da kažem da do juče škola nije imala nikakvih problema. Jedino što mi se ne dopada je što ljudi koriste prečicu te prođu kroz školsko dvorište ka drugoj ulici - rekla je direktorka OŠ „Bora Stanković“ Marija Latinović.

 (M. Žilović - E. Sadiku)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading