"DANAS SAHRANJUJU NESREĆNOG SLAĐANA! NJEGOVA ŽENA PLAČE NE ZNA ŠTA ĆE OD BOLA" Skočio u bunar zbog tuge, jer mu je sin poginuo pre 5 godina!
Rina

Slađan Ž. (50) iz sela Boževac kod Malog Crnića izvršio je samoubistvo skočivšu u bunar u svom dvorištu! Nesrećni Slađan je navodno izvršio samoubistvo zbog tuge za sinom koji je poginuo pre četiri godine, a iza sebe je ostavio suprugu, drugog sina i oca! 

Kako saznajemo, nesrećni Slađan je izvršio samoubistvo u utorak, a danas mu je sahrana na lokalnom groblju.

- Šta da vam kažem, ovo je velika tragedija! Skočio je u bunar u svom dvorištu! Primetili smo da se nešto dogodilo kada smo videli Hitnu pomoć i vatrogasce. Danas je njegova sahrana. Za sobom je ostavio ženu, sina i oca. Oni jadni kukaju i zapevaju, ne znaju šta će od bola - kaže jedan od meštana za Alo! i dodaje:

- Priča se da je izvršio samoubistvo iz tuge. Izgubio je sina pre pet godina. Spremali su mu 18. rođendan, a on je nastradao od strujnog udara na poslu, tri dana pre rođendana. Očigledno je sve držao u sebi i gutao tugu, jer se sve ovo vreme normalno ponašao. Bio je uvek prijatan, nasmejan i voleo je da se šali. Bavio se poljoprivredom, častan i dobar čovek. Velika tragedija ga je zadesila - navodi naš sagovornik.

Podsetimo Marko Ž. (17), sin sada nastradalog Slađana, poginuo je od strujnog udara 23. decembra 2019. godine u hladnjači mesare "Union MZ" u Požarevcu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading