Saša P. Kikinda bačka topola saobraćajna nesreća
Foto: Printscreen/Foto: privatna arhiva

Saša Petković (50) iz Mokrina poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila između mesta Bajša i Bačke Topole. Do udesa je došlo kada je automobil „škoda jeti“, kojim je upravljao tinejdžer M. L. (18), pokušao da pretekne kamion.

Nakon što je shvatio da neće uspeti da završi preticanje, M. L. se direktno zakucao u pikap „fijat doblo“, kojim je upravljao nastradali Saša, a koji se kretao ka Bačkoj Topoli. Od siline udara iz putničkog vozila „škoda jeti“ ispao je motor, nakon čega se vozilo zaustavilo na kolovozu, prednjim delom okrenuto ka pravcu Bajše, dok je teretno vozilo „fijat doblo“ sletelo na desnu stranu kolovoza i zaustavilo se na bankini.

U ovoj nesreći teške telesne povrede zadobili su vozač „škode“ i tri putnika iz pikapa, koji su prevezeni u Opštu bolnicu Subotica na dalje zbrinjavanje. Vozač M. L. je alkotestiran i rezultat testa je negativan. Izdat je nalog za dvostruku analizu krvi u subotičkoj bolnici, dok je za poginulog vozača S. P. izdat nalog za obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Sašin sin Radovan oprostio se od oca potresnim rečima na jednoj društvenoj mreži. On je uz njegovu sliku napisao: „Tata. Ovako nije trebalo da bude.“

Ispod objave nizali su se komentari saučešća, a Sašina poznanica napisala je da je uvek bio pozitivan.

„Strašno, tuga do neba, takav čovek, nasmejan i uvek pozitivan. Svakome je znao da se nađe, bio je spreman svakome da pomogne. Iskreno saučešće, neka te anđeli čuvaju“, napisala je Zorica Reljin.

Nastradali muškarac je sa trojicom kolega krenuo na posao. Njegovi poznanici s nevericom su primili vest o njegovoj smrti, ali s ponosom ističu da su poznavali divnog i poštenog čoveka koji je iza sebe ostavio ženu i dvoje dece.

Komšinica ističe da se Saša ostvario u životu, da je oženio sina i dočekao unuče, a ćerka završava fakultet.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading