policija
Foto: Alo/Foto: RINA

Pokrvili se kumovi! Muškarac D. P. (71) je pre nekoliko dana pucao u D. B. (44) u selu Majur kod Šapca, a sumnja se da je motiv napada - sukob oko žene! Njih dvojica su navodno bila u komovskim vezama, a uzrok njihovog sukoba je ista žena, koja je najpre bila sa žrtvom, a zatim sa napadačem!

Kako saznajemo, napad se dogodio u utorak oko 15 sati, kada je D. P. navodno pucao na drugog muškarca iz automobila u pokretu. Nesrećni D. B. je zadobio teške povrede i navodno je u stanju kome.

Prema nezvaničnim informacijama, do sukoba između njih dvojice je došlo zbog svađe oko žene.

 - Ranjeni D. B. je navodno ranije bio u vanbračnoj vezi sa jednom ženom iz Majura. Međutim, oni su raskinuli. Ta žena je posle započela vezu sa osumnjičenim D. P. Inače, da stvar bude još tragičnija osumnjičeni i žrtva su bili u kumovskim odnosima. Žrtva navodno nije mogla da preboli to što ga je žena ostavila, pa joj je navodno slao poruke, zvao je i presretao. Zbog toga se žena požalila sada osumnjičenom, koji je odlučio da reaguje - navodi izvor blizak istrazi i dodaje stravične detalje:

- Osumnjičeni se čuo sa žrtvom i dogovorili su se da račšiste sve što su imali. Našli su se i potukli. Osumnjičeni je dobio ozbiljne batine, pa je odjurio kući po pištolj i opet je pozvao žrtvu da se nađu. Čim ga je ugledao iz automobila u pokretu ispalio je hice u D. B. i pobegao s mesta napada. Žrtva je upucana u glavu i grudi, zbog čega je u stanju teške kome. Prvo  je zbrinut u šabačkoj bolnici odakle je zbog težine povreda transprotovan u Klinički centar u Beogradu - navodi izvor.

Utvrđuju se okolnosti napada.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading