Hapšenje UKP MUP policija
Foto: Printscreen/MUP

Kako pišu mediji, M. P. je pritvor određen zbog sumnje da je izvršio pokušaj ubistva u saizvršilaštvu i neovlašćeno posedovao droge, dok je  njegovom bratu B. P. pritvor određen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i trgovina drogom i krivično delo neovlašćeno posedovanje droge.

- Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu obojici je odredio pritvor do 30 dana iz razloga što postoje okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičeni mogli ometati postupak uticajem na svedoke i zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi u kratkom vremenskom roku mogli da ponove krivično za koje su osnovano sumnjivi- kazala je portparolka suda Jelena Ostojin.

Hapšenje

Alo!/Mup Srbije

 

Inače B.P. se tereti se da je organizovao mrežu maloletnih preprodavaca narkotika koji su uhapšeni ranije i procesuirani, dok se M. P. sumnjiči da je učestvovao u pripremi i organizaciji izvršenja pokušaja teškog ubistva Novosađanina (22) u junu ove godine.

Podsetimo, u akciji koju je policije izvela nakon višemesečne istrage uhapešna su četvorica mladića, iz Novog Sada, dok se za petim članom grupe intezivno traga.

Uhapšeni se terete sa dva pokušaja ubistva, trgovinu drogom, napad na policiju, ali i posedovanje nelegalnog oružja.  

Policija je uhapsila M.P. (18), B.P. (18),L.M. (18) i M.P. (26), dok se intezivno traga za M.Đ. (26) koji je u bekstvu. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading