pedofil
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

- Nisam mogla da brinem o ćerci. Nemam posao, a i nisam mogla da ostanem u Sremskoj Mitrovici. Sada je dete u dobroj porodici, čujem se s njima i znam da brinu o njoj na najbolji način. Trenutno sam u Nišu, ali mi je ovde teško da nađem posao. Želim da se vratim u Sremsku Mitrovicu i da tamo počnem da radim - priča S. M. za portal ozon.rs.

pedofil

Foto: Alo/ilustracija

 

U jezivoj ispovesti, objašnjava da je od rođenja život nije mazio. Roditelji su joj se razveli, a ona je sa sedam godina završila u hraniteljskoj porodici.

- Nisam imala nimalo roditeljske ljubavi, pažnje, nežnosti. Uvek sam osećala da tu ne pripadam, jer su me držali po strani. Osećala sam se bezvredno - priča naša sagovornica.

A onda - sreća. Javio joj se otac.

- Pozvao me je da živim kod njega. Niko nije bio srećniji od mene. Čim sam napunila 18 godina otišla sam da živim kod oca. Tada, međutim, počinje pakao - seća se S. M i dodaje:

- Silovao me je prvi dan kada sam došla kod njega. Prećutala sam to. Nikome nisam rekla, bilo me je sramota. Nisam mogla ništa, morala sam da ćutim. Jednom je pokušao i da me uguši jastukom - nastavlja priču žrtva.

O seksualnom zlostavljanju znala je sve i maćeha. Ali ništa nije preduzimala.

- Otac mi je branio kontakt sa biološkom majkom. Kontrolisao me je gde idem. Zlostavljanje je trajalo godinu i po. Nisam mogla više da izdržim. Otišla sam kod majke, ispričala joj o paklu u očevoj kući i ona je odmah obavestila policiju - navodi S. M., i naglašava daj je tada otkriveno da je u petom mesecu trudnoće.

Zaštitu je potražila u Sigurnoj kući u Sremskoj Mitrovici. Tu se i porodila. Na svet je došla živa i zdrava devojčica.

- Na osnovu DNK analiza utvrđeno je da joj je biološki otac, moj otac monstrum. Dete ima 11 meseci. Morala sam da je dam u hraniteljsku porodicu, jer moram da radim, ali su mi obećali da ću moći da je obilazim i da ćemo da budemo u kontaktu. Bićemo opet nas dve zajedno - priča ova nesrećna devojka.

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading