UMRLA ŽRTVA PORODIČNOG NASILJA KOD PARAĆINA Sin osumnjičen da je zverski napao porodicu sekirom, otac izdahnuo u bolnici
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Sedamdesetogodišnji D. M. iz Svojnova, koga je kako se sumnja sin napao i sekirom ga više puta udario u glavu u krvavom piru koji se dogodio u njihovoj porodičnoj kući 8. novembra, preminuo je u ćuprijskoj bolnici.

Sa teškim povredama lobanje i mozga on se nalazio u stanju kome od trenutka kad ga je Služba hitne medicinske pomoći transportovala najpre u paraćinsku, a kasnije u ćuprijsku Opštu bolnicu.

Otac sve vreme bio na aparatima

Dobrivoje M. je odmah operisan na Odeljenju neurohirurgije i smešten u Jedinicu intenzivne nege, gde se sve vreme nalazio na aparatima, ali je na kraju podlegao povredama.

U ovoj porodičnoj drami razjareni sin P.M. (44), sumnja se da je teško sekirom povredio i svoju majku Desanku M, koja se nalazi na lečenju u UKC Kragujevac.

On je osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju i nakon saslušanja u Višem sudu u Jagodini, gde se branio ćutanjem, određen mu je pritvor, prenosi Blic.

BONUS VIDEO

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA Ubila svog supruga da bi se dokopala njegovog stana! #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading