Nasilje nad bebom
Foto: Printscreen/Printscreen/ TikTok

Ivana I. (19) majka sedmomesečne bebe kojoj je kako se sumnja, očuh Aleksandar K. (20) iz Kraljeva naneo teške telesne povrede, ispričala je za „Blic“, da je pre izvesnog vremena i sama doživela nasilje.

- Tada smo bili u njegovom stanu u Kraljevu. Tog dana smo bili sami nas troje u stanu, a njegovi roditelji su bili odsutni. Počeo je da viče na mene, a onda mi je udario šamar. Uzeo mi je telefon, kako ne bi mogla nikog da pozovem - kaže majka Ivana.

Nakon toga, kako kaže nasilje je počeo da pokazuje nad njenom ćerkom, bebom starom sedam meseci.

- Ne znam šta joj je radio, pa je dobila takve povrede. Znam da je bilo vreme kada je mene slao u prodavnicu po namirnice. Kada sam primetila povrede na njoj, otišla sam u bolnicu. Kasnije sam sve ispričala i policiji i u Centru za socijalni rad - kaže ova majka koja se vratila kod svog oca u Vrnjačku Banju.

"Udario je i mog dedu"

Ona je ispričala da je u periodu dok su živeli kod njenog oca i dede, njen suprug Aleksandar, takođe bio nasilan.

- Svađao se sa mojim ocem, pa je onda udario je mog dedu. Ne znam šta se krije iza tog nasilja. Nije pio niti se drogirao. Dešavalo se da često bude u podrumu zgrade. Ali, meni tamo nije dozvoljavao da idem. A i zaključavao je vrata - ispričala je Ivana.

Kako je rekla, beba je već bila rođena, pre nego što su njih dvoje stupili u vezu, a onda se i venčali. Biološki otac nije hteo da je prizna.

- Teške trenutke proživljavam. Non stop mislim na moju ćerku. Ne znam kada ću moći da je vidim. U ovom trenutku je najbitnije da se ona oporavi. Više ne mogu ni da pričam - ispričala je majka.

Podsetimo, Beba je u bolnicu primljena sa teškim povredama - prelomom nadlaktice, prelomom ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

- Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu - kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Kako se vidi na društvenim mrežama uhapšenog Aleksandra, on je objavljivao fotografije sebe kako drži palicu, kao i snimke svog bahatog ponašanja na kojima se vidi kako pije i puši, dok u pozadini ide glasna besna muzika.

- Podzemlje Kraljeva - napisao je Aleksandar, uz video snimak kako šeta ulicama grada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading