požar
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Prema informacijama  reportera republika.rs sa lica mesta, sinoć je došlo do detonacije, eksplozija plinske boce je u pitanju, a najverovatnije je prilikom kopanja za optičke kablove probušena cev.

Pored nesrećnog muškarca u objektu koji se urušio je bila u njegova ćerka. Hitna pomoć je brzo reagovala na poziv i prevezla povređenu ženu u Urgentni centar, gde se pruža neophodna medicinska pomoć.

Policija je već otpočela istragu kako bi utvrdila uzrok eksplozije.

Očevici su opisivali snažnu eksploziju koja je potresla okolinu, praćenu dimom koji se ubrzo pojavio iz ruševina. Lokalni stanovnici su iznenađeni i prestrašeni ovim neočekivanim incidentom. Jedan od komšija, koji je bio svedok eksplozije, izjavio je: "Jutros u 6 i 20 sam čuo eksploziju, probudilo me je i vrisak. Odmah je došla hitna, kažu da je u pitanju plin."

Muškarac koji se nalazio pod ruševinima je izvučen mrtav.

Kako kažu komšije ćerka se spremala za posao kada je osetila plin, nedugo nakon toga došlo je do eksplozije. Ćerka se nalazi u bolnici u stabilnom stanju.

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading