policija
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

 

 

Policija je sinoć, prilikom pretresa radionice koju koristi R. R. pronašla tri kesice sa 68,8 grama marihuane, manju količinu spida i vagicu za precizno merenje.Takođe, krivična prijava je, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta i protiv jednog dvadesetogodišnjaka, osumnjičenog da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga

U drugoj akciji, u jednoj napuštenoj kući i ispred nje pronađene su tri kesice sa više od 100 grama marihuane koju su, kako se sumnja, sedamnaestogodišnjak i petnaestogodišnjak kupili od dvadesetjednogodišnjeg muškarca, kao i 14 metaka. 

Sedamnaestogodišnjak i petnaestogodišnjak se sumnjiče da su prodali manju količinu marihuane dvadesetogodišnjaku kod kojeg je policija drogu i pronašla. 

Po nalogu višeg javnog tužioca u Novom Pazaru, R. R. je određeno zadržavanje do 48sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, dok je protiv ostalih osumnjičenih podneta krivična prijava u redovnom postupku.

 

 

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading