PROVALNICI UKRALI ŽENI 10.000 EVRA, A AUTO JOJ SPALILI Novi detalji filmske pljačke u Novom Pazaru, građani u strahu od begunaca
Foto: Alo/E.S.

 

Nepoznati počinioci upali su u dom starije žene, vezali je i pod pretnjom izvršili premetačinu njene kuće. U bekstvu su odneli oko 10.000 evra u gotovini i značajnu količinu dragocenog zlatnog nakita.

Nakon što su se domogli plena, otuđili su i njen automobil marke “Škoda” i zaputili se prema Tutinu. Ukradeni automobil je kasnije pronađen zapaljen u naselju Sebečevo, prenosi Indeks online.

Brza intervencija policije omogućila je da se žrtva pronađe u kupatilu svoje kuće nakon što je sama pozvala pomoć. Nesrećna žena Z.S. (77) je trenutno pod lekarskim nadzorom i, srećom, van životne opasnosti.

Istraga je u toku, a prema prvim saznanjima, veruje se da je u pljački učestvovalo više osoba. Detalji vezani za istragu nisu još uvek poznati javnosti.

Apeluje se na stanovnike Novog Pazara da povećaju oprez i sigurnost svojih domova.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Stravičan prizor u centru Beograda: Sudar automobila kod Skupštine #dosije192 #beograd #fypシ #sudar #nesreca ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading