pucnjava u mladenovcu
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Uroš B. osumnjičeni za masovno ubistvo u okolini Mladenovca i Smedereva, bio je uračunljiv u času zločina 4. maja, kada je ubio devetoro ljudi, a 13 osoba ranio, pokazalo je psihijatrijsko veštačenje koje je obavio tim psihijatara, saznaje Telegraf.rs.

U dosadašnjem toku istrage ispitano je 62 lica u svojstvu svedoka (oštećeni, predstavnici porodice, očevici i dr).

Prema našim informacijama, obavljeno je oko 60 različitih veštačenja (balistička, DNK, psihijatrijska, sudskomedicinska, fizičko-hemijska...

Pet oštećenih lica nije ispitano zbog zdravstvenog stanja u kome se nalaze usled zadobijenih povreda.

Osumnjičeni ima 21 godinu i iz Dubone je, sela kod Mladenovca.

Pre pet meseci počinio je masakr kad je ubio devetoro mladih ljudi u selima Malo Orašje kod Smedereva i Dubona kod Mladenovca, a teško ranio njih 13.

Uveče 4. maja započeo je svoj ubilački pohod kod spomenika u Malom Orašju, gde je omladina roštiljala i obeležavala Đurđevdanski uranak. Tu je hicima iz "kalašnjikova" ubio Nemanju Stevanovića (21), Lazara Milovanovića (20), Petra Mitrovića (30), Marka Mitrovića (18), Nikolu Milića (15) i Aleksandra Milovanovića (17). Potom se odvezao u selo Dubona i kod škole ubio Milana Panića (21), mladog policajca, njegovu sestru Kristinu (19) i druga Dalibora Todorovića (25).

Nakon masakra pokušao je da pobegne, oteo je taksi u kom je bila i putnica, a zatim prisilio taksistu da ga vozi do sela nadomak Kragujevca, gde je sutradan uhapšen u kokošinjcu svog ujaka.

BONUS VIDEO

@alo_portal Ekipa Alo-a se provozala novom deonicom Ruma-Šabac 🛣️ #alo #alodnevnenovine #voznja #fypシ #autoput ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading