ON JE JEDINI PREŽIVEO IŽIVLJAVANJE BELIVUKOVOG KLANA Sud doneo odluku o svedoku koji tvrdi da su ga silovali na stadionu
Foto: Alo.rs

Svedočenje, kako mediji kažu, jedinog preživelog svedoka klana Veljka Belivuka, koji tvrdi da je zlostavljan, maltretiran i silovan u prostorijama stadiona Partizana, dospelo je u žižu javnosti.

Kako Kurir nezvanično saznaje, njegovo ispitivanje danas nije završeno, već je sud odredio njegovo neuro psihijatrijsko veštačenje.

Navodno, kada su advokati počeli da mu postavljaju pitanja, on nije mogao da odgovara na njih, pa čak ni kada je upitan koliko je godina imao 2020.

Sud je, kako izvor otkriva, odlučio da se uradi veštačenje pre nego što se nastavi sa njegovim ispitivanjem.

U iskazu koji je dao u tužilaštvu naveo je da je došao u Beograd kao turista i da su ga pripadnici kriminalne grupe uvukli u prostorije kada je došao da napravi selfi ispred stadiona.

Rekao je da su se tri dana iživljavali nad njim, da misli da su mu sipali nešto u vodu. Do detalja je ispričao i kako su ga vezivali tukli ga držaljom od sekire, a potom ga seksualno zlostavljali.

Naveo je da su ga optuživali da je "cinkara" i da je došao da špijunira Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Pustili su ga, kako je naveo, tek posle tri dana, ali su mu zapretili da nikome ne sme da govori šta je doživeo, niti da se vraća u Beograd u narednih godinu dana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading