Mušškarac se utopio kod Melenaca
Foto: Alo/Foto: Alo!/Miroslava Obadić

Porodica u šoku! Ljubiša Popović (58) iz Melenaca kod Zrenjanina utopio se na jezeru kada je otišao da peca! Sumnja se da je nesrećni Ljubiša dobio epileptični napad, a da se zatim udavio nedaleko od same obale.

Kako saznajemo, stravična nesreća dogodila se u sredu oko 18 sati na jezeru Peskara u Melencima. Njegovo telo pronašli su vatrogasci nešto posle 20 sati, a sumnja se da mu je pozlilo kada je stajao na obali jezera. 

Mušškarac se utopio kod Melenaca

Foto: Alo!/Miroslava Obadić

 

Kao strastveni pecaroš, Ljubiša je otišao na Peskaru da peca ribu, ali je taj odlazak bio koban. Utopio se na samo metar od mesta gde je bio, tvrdi njegova neutešna ćerka Slađana. Kako kaže za Alo!, Ljubiša je bio neplivač, bolovao je od epilepsije, a u trenutku utapanja u blizini nikoga nije bilo.

Mušškarac se utopio kod Melenaca

Foto: Alo!/Miroslava Obadić

 

- Da li je pao u vodu, ne znamo. Niko ništa nije video. To mesto je otvoreno i za pecanje i kupanje. Pokušala sam da ga odgovorim da ne ide tamo, ali nisam mogla da ga ubedim. Mnogo je voleo da peca. Niko ne zna šta se desilo, kad nikog nije bilo - priča Slađana kroz suze i priseća se kobnog dana.

Telo na obdukciji

U zrenjaninskoj policiji rekli da je telo nesrećnog čoveka poslato na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu.

- Nestanak muškarca prijavljen je policiji u sredu u 18.30 časova, a na teren su izašla tri vatrogasca s jednim čamcem i vozilom. Telo je iz vode izvučeno nešto posle 20 sati - navode iz policije.

 

- Pozvala sam ga mobilnim telefonom oko 18 sati, ali je bio nedostupan. Uspaničila sam se. Brat mi je rekao da ga traži. Odmah sam pozvala policiju i s komšijom se uputila u potragu za ocem - kaže potresena Ljubišina ćerka.

Njegov sestrić Novica Cvetić došao je u Melence iz Kumana gde živi i sreo ujaka na Peskari gde je trebao da mu se pridruži u pecanju. Međutim, kada se vratio na jezero, Ljubiše nije bilo.

Mušškarac se utopio kod Melenaca

Foto: Alo!/Miroslava Obadić

 

- Bio sam prljav od blata, jer sam išao atarom. Rekao sam ujaku da me sačeka, da idem samo da se okupam i dolazim. Za 10 minuta sam se vratio, ali njega nije bilo. Drugar i ja smo ga tražili u trsci, ulazili smo u kanal. Odjednom sam video da se nešto pomera u vodi, mislio sam da je riba ili mulj, ali je on samo tonuo. Nisam smeo da uđem, ne znam da plivam. Samo je nestao - prepričava Novica.

Ljubiša je živeo s majkom Veselinkom, koja ima 89 godina, i ćerkom Slađanom.

Na Peskari u Melencima prethodnih godina već je bilo utapanja i dece i odraslih. Ovo divlje kupalište i mesto okupljanja pecaroša jedno vreme je bilo zatvoreno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading