Podgorička policija kod maloletnika pronažla manju količinu droge, jedno lice lišeno slobode
Foto: Promo/Pixabay/Fleimax

Policija je kontrolisala maloletnu osobu staru 16 godina, u naselju Vrela Ribnička, a kod koje je pronađena manja količina opojne droge marihuana.

„Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je E.C. (19) pomenutom maloljetniku dao na uživanje opojnu drogu. Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv E.C. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga“, saopšteno je iz Uprave policije.

Podgorička policija podnela je krivičnu prijavu protiv I.R. (36) zbog sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanje opojnih droga. On je, kako se sumnja, jednoj ženskoj osobi omogućio uživanje opojne droge marihuana.

Osim toga krivična prijava je podneta protiv V.Š. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„Preduzetim mjerama i radnjama, policija je došla do sumnje da je V.Š. tokom aprila jednom licu prodao manju količinu opojne droge marihuana“, navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading