UNUK ZADAVIO I ZAKOPAO BABU PA PRAVIO SLAVLJE Jezivi detalji ubistva u Šapcu: Evo sta je radio naslednik dok se nesrećna žena vodila kao nestala
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Sumnja se da je on babu ubio 26. jula prošle godine, a potom se rešio njenog tela tako što je zakopao. Osumnjičeni je navodno, juče priznao zločin i odveo policiju na mesto gde je zakopao F. Č.

Ubistvo u Šapcu

Društvene mreže

 

- Baba ga je odgojila i živela je za njega, pa smo svi zanemeli kad smo saznali da je on taj koji joj je presudio. Uvek mu je govorila da mora da se kloni lošeg društva i da treba da se oženi, ali nažalost on je nije slušao pa je često bio po zatvorima - kažu komšije ove porodice za Kurir i dodaju:

- Tad u julu prošle godine kad je nestala, svi su mislili da je možda pobegla kod sestre u Nemačku ili pošto je volela bilje da se možda izgubila negde na livadama. Tada je i on na društvenim mrežama apelovao na sve da mu nađu babu, što je zaista grozno.

Kako su komšije dalje navele, on nakon nestanka jedno vreme nije bio u kraju, ali je ubrzo došao.

- Nakon nekog vremena on je došao, i tada je svakodnevno treštala muzika, okupljao je na imanju loše društvo koje mu je baba branila. Tada je napravio i slavlje jer je našao devojku koja je ubrzo ostala trudna, i svi su se čudili kako mogu da igraju i pevaju, a babe nigde nema - kažu sagovornici.

Osumnjičeni je tada na Fejsubuku čak okačio da traga za babom i da mu se jave svi oni koju imaju neku informaciju vezanu za nju, ili da se obrate policiji.

Osumnjičeni se tereti za teško ubistvo svoje babe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading