NASRED PARKA UPERIO PIŠTOLJ PREMA DECI I SIMULIRAO PUCANJE Određen pritvor nasilniku iz Beograda koji se sumnjiči i da je pretukao čoveka
EPA/ RICCARDO ANTIMIANI

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje prema P. M. zbog nasilničkog ponašanja.

DRAMA U ARANĐELOVAČKOJ GIMNAZIJI Pretio učenicama druge godine jer ne žele da mu budu drugarice?!

Naime, sumnja se da je P. M. u ponedeljak oko 19.00 časova u alkoholisanom stanju u parku u blizini Opštine Vračar simulirao da u ruci drži pištolj koji je „uperio“ u pravcu dece koja su se nalazila u parku, odnosno simulirao pucanje, što je izazvalo uznemirenje kod roditelja i građana koji su se nalazili u parku, nakon čega je prišao muškarcu i više puta ga udario u glavu otvorenim šakama, kojom prilikom je oštećenom naneo telesne povrede, prenosi Telegraf.rs.

Okrivljeni P. M. je saslušan dana 31.05.2023. godine pred postupajućim javnim tužiocem, kojom prilikom je izneo svoju odbranu.

Na obrazložen predlog tužilaštva Prvi osnovni sud u Beogradu je doneo rešenje kojim se određuje pritvor prema imenovanom u trajanju od 30 dana obrizom da osobite okolnosti ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u dokaznom postupku ispitati oštećenog i svedoke ovog događaja, narediti veštačenje stepena povreda koje je zadobio oštećeni kritičnom prilikom, kao i psihijatrijsko veštačenje okrivljenog, te eventualno pribaviti video snimke nadzornih kamera i sprovesti sve druge neophodne radnje, nakon čega će doneti odluku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading