ISTI ČOVEK I PRE ŠEST GODINA RANJEN NA VRAČARU Detalji pucnjave u kojoj su ranjena dvojica mladića
Foto: Printscreen

On je ranjen kada mu je napravljena sačekuša nedaleko od Kalenić pijace. A.P. je, kako saznajemo, zadobio prostrelnu ranu noge i hitno je prevezen u bolnicu. Prema prvim informacijama, nije životno ugrožen.

- Sumnjamo da je neko dobro znao njegovo kretanje, čak nije ni isključeno da mu je taj i ugovorio sastanak, koji je u stvari bila zaseda Utvrdili smo da je napadač  izašao iz Čuburskog parka i pritrčao A.P. i u njega iz pištolja ispalio više projektila. Za sada ne znamo motiv jer A.P. odbija da kaže na koga sumnja – rekao je izvor.

On je naveo da policija  radi na slučaji kao na proveri da li je i drugi ranjeni  inaće državljanin  Makedonije D.L. (21) povezan  sa njim. On je pogođen u predelu leđa. Nije poznato zasad da li je bio u društvu A.P.

-Istraga je u toku i sve opcije su otvorene. Sumnjamo da je isti napadač ranio A.P. i D.L. ali ne i motiv napada. Znamo da je  napadač e starosti oko 20-21 godina, visine 170 centimetara i obučen je u sivi duks i farmerke– rekao je uzvor i dodao:

- Drugi ranjeni je izjavio da je upucan u Ulici Maksima Gorkog  i da ne zna motiv napadaća – rekao je izvor .

Izvor je podsetio  da je A.P. bio ranjen i pre šest godina. 

- Tada je ranjen nakon svađe u vezi fudbala. Isto na Vračaru  je A.P.  gledao utakmicu rekreativaca u balonu za fudbal u Južnom Bulevaru i verbalno se sukobio sa jednim od igrača. Strasti su se smirile, a utakmica se nastavila.Isti igrač se potom vratio u balon i ispalio više hitaca u Andreja  tad je za dlaku izbegao najgori scenario - rekao je izvor. .

 Iz ulice gde se dogodila pucnjava prolaznici stanari ali i roditelji sa decom koji su bili u obližnjem parku pomislili su da neko baca petarde.

Čula sam tri praska od kojih sam pomislila da su petarde.  Međutim potom sam zaćula jauk i videla da su ljudi prekoputa istraumirani. Kad sam im prišla videla sam  da na asfaltu ležai  ranjeni dečko. Ubrzo se pročilo da ima još ranjenih a onda je sve počelo da vrvi od policije. Ovo nam sad nije trebalo koliko sam uspela da saznam u pitanju su neki kriminalni obraćuni – rekla je stanarka zgrade.

ISTI ČOVEK I PRE ŠEST GODINA RANJEN NA VRAČARU Detalji pucnjave u kojoj su ranjena dvojica mladića

 

 

U trenutku kada je počela pucnjava majka sa bebom se nalazila u neposrednoj blizini.

- Prolazila sam u tom trenutku sa bebom u kolicima.Sakrila se iza kola i pitala čoveka dal mogu da se sakrijem kod njega u kola sa bebom. Bila sam uplašena on mi kaže, ma ne može kao sve je u redu, beba sve oseti kao stani malo.  Tek posle sam videla da neko leži –  kaže.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading