OGLASIO SE MUP POVODOM UBISTVA U PRIBOJU Dve osobe su privedene zbog sumnje da su pomagale Igoru
Foto: Alo/Igor A./Društvene mreže

Osumnjičeni koji je bio van dužnosti, tereti se da je, oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank.

Iako se prema prvim informacijama pisalo da je muškarac preminuo na licu mesta, u saopštenju MUP-a se navodi da je Ervin Č. od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

Osumnjičeni je pobegao s lica mesta i za njim je raspisana potraga.

Policijski službenici priveli su na informativni razgovor dve osobe zbog sumnje da su pomogle Igoru A. nakon izvršenog krivičnog dela.

OGLASIO SE MUP POVODOM UBISTVA U PRIBOJU Dve osobe su privedene zbog sumnje da su pomagale Igoru

Društvene mreže

 

Prema rečima očevidaca sve se odigralo velikom brzinom, ispred njihovih očiju.

- Ubica Igor A. koji je iz Beograda došao u rodni Priboj za vikend, bio je u društvu kolege iz ovog grada. Stajali su za šankom, zatim je Igor. A otišao do stola za kojim je sedeo Ervin Č. gde je nakon kraće rasprave počeo krvnički da ga udara. U lokalu je počela vriska, a zatim se samo čulo "nemoj Igore, ubi ga" - kazao je izvor upoznat sa slučajen za agenciju RINA.

Na lice mesta su izašle ekipe policije i hitne pomoći, ali I.A. je već bio u bekstvu, a E.Č. su samo mogli da konstatuju smrt.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading