DETALJI MISTERIOZNE SMRTI DEVOJKE SA ZVEZDARE Sestra je pronašla mrtvu, a evo zbog čega je došla do njenog stana!
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

Mrtvu Anitu S. (22) u petak oko 13 sati pronašla je njena sestra T. S., pošto se ova nije javljala na telefon rođaci T.Ž. u čijem stanu je boravila u Madridskoj ulici na Zvezdari.

Prema informacijama iz istrage, Anita je stanovala kod rođake T.Ž. i pomagala joj oko deteta, a u petak ujutru je poslednji put viđena živa. 

- T. S. rođena sestra mrtve devojke ispričala je policajcima tokom uviđaja da je Anita pomagala njihovoj rođaki oko deteta i da je T. Ž. u petak ujutro odvela dete u vrtić. Nešto kasnije T. Ž. je pozvala T. S. i rekla joj da joj je čudno što joj se Anita ne javlja na telefon i da je tog jutra, pre nego što je krenula s detetom u vrtić, pričala s njom u stanu. Tada je, navodno, sve bilo u redu. T. S. se zabrinula, pa je i ona počela da poziva sestru na telefon, ali Anita se ni njoj nije odazivala. Zato je T. S. krenula u stan rođake i tamo je na krevetu u spavaćoj sobi pronašla mrtvu sestru - objašnjava naš izvor.

DETALJI MISTERIOZNE SMRTI DEVOJKE SA ZVEZDARE Sestra je pronašla mrtvu, a evo zbog čega je došla do njenog stana!

Alo!

 

Prema njegovim rečima, T. S. je odmah pozvala Hitnu pomoć, koja je policiju obavestila da je u stanu pronađena mrtva devojka i da je smrt najverovatnije nastupila nasilnim putem. Anita je imala svučenu spavaćicu i donji veš, a na desnoj ruci imala je povredu u vidu crvenila, što ukazuje na to da ju je neko stezao za zglob pre smrti.

- Na prvi pogled izgledalo je kao da je Anita silovana, a zatim ubijena, verovatno zadavljena, pošto na telu nije bilo povreda od oružja ili batina. Zato je Više tužilaštvo u Beogradu naložilo obdukciju tela i toksikološku analizu krvi kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti i da bi se rasvetlile sve okolnosti ove tragedije - ističe naš izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading