POSVAĐAO SE SA DRUGOM OKO UTAKMICE Očevidac masakra u Mladenovcu za Alo! otkrio detalje napada
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Stefan Marković za Alo! je otkrio detalje masovnog ubistva u njegovom selu, i istakao je da i sam za dlaku izbegao smrt.

-Bio sam tu nekoliko  minuta pre nego što se sve desilo. Otišao sam do kuće da večeram i stiže mi poruka da se dogodila katastrofa u centru sela, dosta ljudi ubijeno, dosta ranjeno. Baš dobri drugari su bili i ubijeni i ranjeni. Hteo sam da se vratim, ali policija je već došla i ostao sam kod kuće. Smirivali smo komšinicu čiji je sestrić ubijen. Stariji sam od nastradalih nekoliko godina, ali družili smo se stalno. To su deca za primer sve bila, nisu bili problematični, divna bića- rekao nam je on, i dodao:

-Celu noć uopšte nisam spavao. Uroš je bio kulturan, nije delovalo da je tako nešto mogao da uradi. Koliko sam čuo posvađao se sa drugarom oko utakmice i zbog toga je to uradio. Čuli smo tri rafala, posle je celu  noć bio tu helikopter i policija, tražili su ga. 

ALO! U SELU SMRTI KOD MLADENOVCA Ovde je monstrum terorista izrešetao policajca i njegovu sestru, prišao im i ubio ih na mestu (FOTO/VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading