"ROKAĆU IH SVE DO KRAJA" Na Instagram profilu Uroš B. hvalio se imidžom "žestokog momka", ostavljane jezive poruke
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Uroš Blažić, masovni ubica, sinoć je ubio osmero ljudi, među kojima je i 14-godišnje dijete. U krvavom pohodu prema nekim informacijama upucao je čak 18 ljudi, bežeći kroz dva sela. O Urošu u selu govore da je bio pomalo čudan, ali da niko nije obraćao previše pažnje na to. 

Nekoliko storija nalazilo se i na Instagram profilu bivšeg Zadrugara Nikole Đorđevića, čak i interesantan snimak na kome Uroš pliva u bazenu i sebe naziva "Malim Kristijanom". 


- Šta je ovo? Mali Kristijan, a? Mali Kristijan? - govori Blažić na snimku kroz zube.

Na Blažićevom instagram nalogu su objavljivane fotografije na kojima se predstavljao kao "žestok momak".

Blažićev nalog na Instagramu je ugašen nedugo poslije masakra, a u međuvremenu su anonimne osobe otvorile novi nalog na njegovo ime. Preko tog naloga su rano jutros, usred potrage za Blažićem, objavljene poruke "Na keca prangijam" i "Rokaću ih sve do kraja", na šta su u komentarima žestoko odgovarali drugi korisnici Instagrama.

"Krenuo je od Dubone pucati, pa je obišao još dva sela. Policajac koji ga je pokušao zaustaviti i urazumiti, tek je završio za policajca u Kamenici, je stradao", ispričao je meštanin.

Meštani Dubone kažu da je napadačev otac bio pukovnik i da radi na visokom položaju u vojsci.

"Nije bio problematičan, uvek je delovao kao mirno i dobro diete. Njegov otac je sad za Vaskrs došao ovdje i kupio prase", kaže jedan mještanin za Kurir. Otac mu navodno radi u Beogradu, na visokoj poziciji u vojsci.

"Ovo je neviđeno", kažu mještani. Dodaju da je pucao na tri lokacije.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beba

05.05.2023 10:42

E, Ssada bih ja njega roknuna...Djubre jedno prljavo...