sudar
Foto: Printscreen/Foto: RINA, Ilustracija

Doktorka Ivana Stefanović iz beogradske Hitne pomoći govorila je jutros za TV Pink posle masovnog ubistva kod Mladenovca i potvrdila da je veliki broj zbrinutih u bolnicama, ali je hitno potrebna krv donora. O

sumnjičeni U.B. (21) je usmrtio osam osoba i još njih 13 je ranjeno, a na licu mesta su bili isti radnici Hitne pomoći koji su u sredu intervenisali posle masovnog ubistva u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

PRONAĐEN ARSENAL ORUŽJA Potera traje, pretresena vikendica ubice iz Mladenovca

-Kolege koje su radile u sredu tokom dana, radile su sada noćnu smenu i imali su takvu noć. U 23.01 smo dobili poziv da je u selu Dubona došlo kod masovnog upucavanja. Otišli smo sa pet ekipa, dve direktno u selo Dubona, a tri ispred Doma zdravlja Mladenovac da bi prevezli dalje povređene. Zbog težine povređivanja i toga da jednostavno nema vremena za čekanje, prebacili smo ih u Urgentni centar. U Smederevu je šestoro pacijenata i još dva su u KBC Dragiša Mišović. Ostali smo da dežuramo ispred Doma zdravlja u Mladenovcu, ako bude još ppovređenih, ali ono što znamo je da su Mladenovčani napisali tri konstatacije. Ne znamo da li je to konačan broj... - izjavila je dr Ivana Stefanović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading