VRIŠTAO I CEPAO MANTIL Doktor nije prepoznao sina koji je teško ranjen na Vračaru
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Zbog stanja u kome se nalazio ranjeni V.P. u kog je juče upucao K. K. njegov otac, zamenik načelnika pulmologije, nije uspeo da ga prepozna na prijemu u bolnicu, kad je shvatio nastao je užas.

Dečak V.P. koji je juče ranjen kada je na njega pucao K. K. u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i koji je tom prilikom zadobio teške povrede kičme i glave, bio je u toliko neprepoznatljivom stanju da ni njegov otac nije shvatio o kome se radi kad je stigao u bolnicu, piše Republika.

Tragične okolnosti postale su još tragičnije, budući da je S.P. načelnik pulmologije KCS radio tokom jučerašnjeg dana i na njegovo odeljenje stigao je upravo njegov ranjeni sin, kog u prvom momentu nije prepoznao od silnih povreda i rana koje mu je vatrenim oružjem naneo K.

V.P. je i dalje u teškom stanju, budući da mu je metak prošao kroz kičmu, a zadobio je i povrede glave.

Kada je otac shvatio da je ispred njega na stolu njegov sin potpuno se izbezumio, vrištao je i cepao mantil u stanju ekstremnog šoka koji je doživeo.

Podsetimo, dečak K.K. (13) juče je izvršio težak zločin u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja u vaspitno-obrazovnoj ustanovi.

Kosta Kecmanović doneo je u školu očevo oružje.

Po dolasku u školu, nešto pre 8.40 sati, ubio je čuvara, ranio dve dežurne učenice, a jednu ubio. Zatim se uputio ka učionici u kojoj je njegovo odeljenje VII-2 imalo čas istorije. Tamo je upucao nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, pa zapucao na učenike. Ubijeno je osmoro đaka i čuvar škole, dok je teško ranjena nastavnica i nekoliko učenika.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading