SPUSTIO SE DA SPASI SVOG LJUBIMCA, PA OSTAO ZAROBLJEN Dečaka iz okoline Knjaževca kog su izvukli iz bunara spasila sestra!
Printscreen

Zahvaljujući brzoj intervenciji knjaževačkih vatrogasaca, pokušaj petnaestogodišnjeg dečaka iz sela Rgošte, da spasi svog psa koji je juče popodne upao u bunar, završio se, na sreću, bez posledica. 

PUCNJAVA NA ADMINISTRATIVNOJ LINIJI Albanci otvorili vatru na srpske policajce kod Kuršumlije!

Dečak je posle izvlačenja iz bunara pregledan u bolnici u Knjaževcu, nije ozbiljno povređen i već danas je bio u školi sa svojim drugovima, navodi Radio-televizija Srbije.

Da bi izvukao svog ljubimca dečak se spustio u presahli bunar u dvorištu susedne kuće, iz kojeg više nije mogao da sam da izađe i počeo je da doziva pomoć. Sve se odigralo juče oko 15.30.

SPUSTIO SE DA SPASI SVOG LJUBIMCA, PA OSTAO ZAROBLJEN Dečaka iz okoline Knjaževca kog su izvukli iz bunara spasila sestra!

Foto: Alo!

 

- Moja najmlađa sestra je bila napolju i ona ga je čula. Ušla je unutra i počela da vrišti - mama, mama, mama i mi smo izašli. Ja kažem: "Bato, mogu nekako da ti pomognem da izađeš". Kaže: "Ne može!" - prepričava sestra Nina Marinković.

Kuma Danijela Milanović dodaje: - Dečak je sa najboljom namerom ušao u bunar da bi spasio svog kućnog ljubimca. U bunaru je bio totalni mrak, dečak se nije video u bunaru od mraka.

Vatrogasci Stefan Janevski, Zoran Nenković i Ivica Stamenković su za svega desetak minuta bili u selu i počeli akciju izvlačenja dečaka i psa iz bunara.

- U bunaru, dubine oko desetak metara, se nije nalazila voda. Spustili smo kolegu konopcima i pojasom u bunar. Onda smo dole vezali dečaka i pristupili akciji izvlačenja dečaka iz bunara. Potom smo isto uradili i sa psom. Oni su bili u svesnom stanju, a dečak se žalio na povredu desne noge - navodi Zoran Nenković, vođa Vatrogasno-spasilačke jedinice Knjaževac.

Dečak je pregledan u knjaževačkoj bolnici, a potom pušten kući. Iako se sve srećno završilo, ipak, za sada ostaje nejasno iz kojih razloga je bio pomeren drveni poklopac na bunaru, koji, kako kažu komšije, uvek stoji preko otvora.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading