DETALJI ZLOSTAVLJANJA DEVOJKE KOJU JE MOMAK DRŽAO ZATOČENU Uzeo joj auto, a onda je ucenjivao da mu da 2.000 evra!
Printscreen

Kako saznaje beogradski medij, Lj. M. je tom prilikom devojku tukao, nanevši joj teške telesne povrede. Takođe, oduzeo joj je automobil "audi A4" i od nje tražio da mu plati 2.000 evra kako bi joj vratio automobil.

JEDAN GA DRŽAO, DRUGI GA ŠAMARAO I OPLJAČKAO Razbojnike iz Starčeva čeka višegodišnja robija!   

U jednom trenutku J. Đ. (28) je uspela da pobegne, ode kod lekara i prijavi nasilnika. Međutim, on je odmah pobegao. Policija je raspisala potragu i uhapsila osumnjičenog u subotu. Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva njemu je određeno zadržavanje.

Naneo devojci teške telesne povrede

Kako smo ranije pisali, nesrećna devojka došla je u policiju i prijavila da ju je partner oteo, zaključao u kuću i tu je držao danima.

''Žrtva je ispričala da ju je dečko odveo kod sebe u kuću gde ju je nakon svađe nazivao pogrdnim imenima, a kada je želela da mu pobegne on ju je zaključao. Danima ju je držao pod ključem. Ona je rekla da ju je tukao, mučio i zlostavljao. U jednom trenutku uspela je da pobegne nasilniku i ode kod lekara. Tamo su joj konstatovali teške telesne povrede, a od udaraca u glavu pukla joj je bubna opna'', kaže izvor blizak celom slučaju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading