STRAVIČNA SMRT U NIŠKOJ BANJI! Pao paraglajdista prilikom poletanja i nastradao!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

U niškoj policiji je beogradskom portalu je zvanično potvrđeno da im je prijavljeno da je u 14.50 časova došlo do pada jednog paraglajderiste prilikom poletanja i da je o nesreći obavešteno Više javno tužilaštvo u Nišu i da je obavljen uviđaj na licu mesta. Naložena je i obdukcija kako bi se zvanično tvrdio uzrok smrti.

TUGA KOD PROKUPLJA Sina našli mrtvog a majku u besvesnom stanju   

Nišlije se na društvenim mrežama opraštaju od Janićijevića koji se više do 3 decenije bavio paraglajdingom i koji je bio pripadnik 63. padobranske brigade.

Ispod video klipova koje je on objavio jutros na Fejsbuku ređaju se poruke u kojima se njegovi prijatelji opraštaju od ovog padobranca.

- Ceki plavo nebo brate! Neka te anđeli čuvaju laka ti crna zemlja druže!!! - stoji u jednog od poruka.

- Kao grom iz vedra neba, udari nas vest otišao je naš Ceki, Miroljub Janićijević! Otišao je najbolji među najboljima, oficir, drug, padobranac i paraglajderista. Otišao je Ceki u plave visine,tamo gde je bio svoj na svome. Naša padobranska zajednica izgubila je velikog druga, sportistu i instruktora, gubitak koji se teško može nadoknaditi. Porodici i prijateljima iskreno saučešće. Plavo ti nebo, druže nas - pišu ožalošćeni prijatelji nastradalog Janićijevića.

Kako je došlo do nesreće još nije zvanično saopšteno. Prema nezvaničnim informacijama, prilikom poletanja, jedan deo paraglajdera se ispumpao nakon čega je došlo do kobnog pada.

Prisutni su priskočili u pomoć, stigla je i Hitna, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading