BITNO DA JE DETE DOBRO Od odgovornosti se neće bežati, detalji nezgode iz  Osnovne škole Drinka Pavlović u kojoj je na osmaka pao gol
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Direktorka Osnovne škole "Drinka Pavlović" Nataša Vasić podvlači da je najvažnije da je dete dobro, a od odgovornosti se neće bežati..

- Dečak je stabilan, bez krvarenja, svestan i dobro je. Malopre smo ga Nemanja veroučitelj i ja obišli u Urgentnom centru. Dobro je. Uskoro će ga pustiti kući - kazala ona.

Prema njenim rečima, preduzete su sve mere kako bi se podnela odgovornost.

- Danas ću pokrenuti disciplinski postupak protiv nastavnice engleskog koja ih je pustila sa šestog časa bez nadzora u neobezbeđeno dvorište, uprkos mojim upozorenjima i obeleženom terenu da su radovi u toku - navela je direktorka.

Kako je pojasnila, dečak se verao na gol i tako je pao.

- Golovi su bili napred ankerisani, a majstori ih sad ankerišu i pozadi. Takođe, sve ostale neobezbeđene stvari su rešene, a kapiju će staviti u ponedeljak - precizirala je Vasićeva.

Istakla je da je najvažnije da je dečak na koga je pao gol u školskom dvorištu dobro.

- Meni je najvažnije da je dete dobro, a ni od kakve odgovornosti ne bežim i apsolutno je preuzimam. Otvorena sam za sve sugestije - zaključila je direktorka Osnovne škole "Drinka Pavlović".

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading