"KAO DA JU JE UJEO KROKODIL, A NE PAS" Alo! na Vidikovcu: Krvavi tragovi na mestu gde je pomahnitala životinja napala ženu (FOTO)
Foto: Alo/Alo

Stravičan napad se dogodio u Jablaničkoj ulici na Vidikovcu. Kako saznajemo, žena koja je zaposlena u kiosku, po običaju, iz Rakovice se pešaka zaputila ka poslu.

Dok je išla, iz grmlja sa leđa neprimetno je istrčao pas koji ju je zgrabio za nogu.

Iako uplašena i zatečena od boli, žena je uspela da se otrgne a zatim i odbrani od životinje koja je neprestano kidisala na nju. Uspela je sama da otera pomahnitalog psa a zatim krvareći odšetala na posao gde je i pozvana Hitna pomoć.

Žena je prvo prevezena u Urgentni centar, a zatim, nakon što su joj zašivene rane od ugriza, je transportovana na Infektiološku kliniku.

Nezvanično, nakon prvog šoka, ona je pribrana i dobro se oseća, te će u toku dana nakon obavljenih analiza da ode u Dom zdravlja i primi tetanus.

Njena koleginica je bila zatečena prizorom i posledicama ujeda. Ona je prokomentarisala okolnim radnicima da je kod V. P. bila velika rupa na nozi iz koje je šikljala krv, te joj je napunila patiku.

Ujedi su bile veličine kovanice od 10 dinara i izgledalo je kao da ju je ujeo krokodil, a ne pas- komentarisala je koleginica povređene žene okolnim kolegama.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading