OVO JE ŽENA IZ PEĆI KOJOJ JE SIN ODSEKAO GLAVU Osumnjičeni je za 19. april imao povratnu kartu za Nemačku
EPA/STR

Branilac osumnjičenog, Asden Mekaj, rekao je da se protivi odluci suda da U. H. bude u pritvoru mesec dana zbog sumnje da je ubio svoju majku kod Peći, tvrdeći da njegov branjenik treba da bude podvrgnut hitnom psihijatrijskom pregledu.

OSUMNJIČENI PEĆANAC IMAO POVRATNU KARTU ZA NEMAČKU Nakon što je usmrtio majku, nožem nasrnuo na oca i tetku!  

OVO JE ŽENA IZ PEĆI KOJOJ JE SIN ODSEKAO GLAVU Osumnjičeni je za 19. april imao povratnu kartu za Nemačku

 

 

Posle ovog čina, muškarac je navodno nožem napao oca i tetku, prenose albanski mediji. Protiv odluke suda, okrivljeni ima pravo žalbe Apelacionom sudu.

"Ono što se danas dogodilo je standardna procedura, tužilaštvo traži meru pritvora, a ja sam prigovorio da moj branjenik mora da ide na hitno psihijatrijsko ispitivanje“, rekao je Mekaj za Insajder, prenosi beogradski medij.

Prethodno je portparol Osnovnog tužilaštva u Peći, Škodran Nikči rekao da se ovakav slučaj nikada ranije nije desio.

"Tužilaštvo sa policijom sprovodi intenzivnu istragu kako bi se u potpunosti rasvetlio ovaj teški zločin. Policija je reagovala veoma brzo i uspela da locira osumnjičenog i da ga uhapsi. Detalje istrage ne možemo da iznosimo u javnost, preduzimaju se sve neophodne mere da se slučaj rasvetli", rekao je Nikči.

Dodao je da se čeka se izveštaj sudskog lekara nakon što je telo ubijene žene poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini.

"Ovakav slučaj do sada se nije desio. Veoma je osetljiv i moramo da poštedimo članove porodice, kako ih ne bismo više povredili", rekao je Nikči.

Žena, za čije se ubistvo sumnjiči sin, sahranjena je danas u Peći, u prisustvu velikog broja građana.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading