UBICA IZ RIPNJA IZNEO SRAMNU ODBRANU Spopale ga crne misli - ''Nevena mi se u kolima rugala i smejala!''
Foto: Alo/Masanori Josida/Društvene mreže

- Naredbom o sprovodjenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju. Osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnih dela

NENO MOJA, ZAŠTO SU MI TE UZELI Potresni vapaji članova porodice na sahrani (FOTO)

Kako mediji nezvanično saznaju, Stojan Ilić se na saslušanju branio da su ga "spopale crne misli jer mu se Nevena u kolima rugala i smejala".

''I njena porodica mi se podsmevala jer ima psihičkih problema od kojih sam se lečio'', izjavio je, kako saznajemo, osumnjičeni za jezivo ubistvo.

Rekao je, navodno i da mu je jako žao zbog svega sto se dogodilo i da hoće da izvrši samoubistvo.

UBICA IZ RIPNJA IZNEO SRAMNU ODBRANU Spopale ga crne misli - ''Nevena mi se u kolima rugala i smejala!''

Foto: Alo!

 

Nakon saslušanja Tužilštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Sumnja se da je Stojan I. 10. aprila oko 14:30 časova iz porodične kuće maloletne oštećene u Ripnju kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu.

Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan I. je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja, izveo je na kosinu ispod železničke pruge, i u prostoru izmedju rastinja oborio je na zemlju.

UBICA IZ RIPNJA IZNEO SRAMNU ODBRANU Spopale ga crne misli - ''Nevena mi se u kolima rugala i smejala!''

Masanori Josida/Društvene mreže

 

Zatim joj je svukao pantalone, pokidao donji veš i obnažio, pa je počeo da je ubada i to u predelu stomaka, predelu levog ramena i u predelu vrata sa zadnje strane, usled čega je devojka zadobila teške telesne povrede opasne po život usled kojih je trpela bolove a kasnije i preminula.

Nakon izvršenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku, nakon čega je napustio lice mesta, uz pretnju da će se vratiti.

Inače, dok je trajalo saslušanje ilića u tužilaštvu, na groblju u Ripnju, najbliži su se poslednji put opraštali od ubijene Nevene, koja je danas sahranjena.

Pratite njanovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading