SASLUŠANA MUZIČKA MAFIJA Pretukli konkurente pa im ukrali instrumente, sada im se smeši zatvor
Foto: Alo/Facebook printscreen

Isen H. (30) i Vlada H. (27) su se branili ćutanjem, dok su Kristijan I. (19) i Milan H. (20) izneli odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Osumnjičenima se naredbom o sprovodjenju istrage na teret stavlja krivično delo Razbojništvo u saizvršilaštvu, za koje je zaprećena kazna zatvora od 3 do 15 godina.

Sumnja se da su osumnjičeni 1. aprila oko 01:30 časova, na parking prostoru “Donji grad“, po prethodnom dogovoru, zajedno sa dva maloletnika, prema kojima je postupak razdvojen i drugim NN licima, fizički napali oštećene i tukli ih rukama, nogama i palicama koje su neki od osumnjičenih nosili sa sobom, u nameri da im oduzmu muzičke intrumente.

Dvojica oštećenih S.G. i Z.D. zadobili su teške telesne povrede, dok je Ivica S. zadobio laku telesnu povredu. Nakon toga su od oštećenih oduzeli tri tenor basa i jednu trubu, u nameri da njihovim prisvajanjem sebi pribave protivpravnu imovinsku korist.

Muzičke instrumente su stavili u kombi kojim su prethodno došli i odvezli u napuštenu kuću.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading