SEDAM GODINA OD UBISTVA PEVAČICE Zoran iz zatvora poslao cveće za Jelenu! (FOTO)
Foto: Alo/Dejan Briza/Masanori Josida/Privatna arhiva

Od ubistva pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović juče se navršilo tačno sedam godina. Ona je 2. aprila 2016. nasmrt pretučena na nasipu Crvenka u Borči, a za zločin je posle šest godina osuđen njen suprug Zoran Marjanović.

Zoran je 22. jula prošle godine pred Višim sudom osuđen na 40 godina zatvora, što je maksimalna kazna u Srbiji. Njegovi branioci uložili su žalbu na presudu i trenutno se čeka odluka Apelacionog suda, koji je zakazao ročišta za 12, 13, 14, 15, 16, 19. i 20. jun ove godine.

Kao i svake godine, porodica pokojne pevačice juče je obišla njen grob na groblju Zbeg. Međutim, ovo je prvi put da Zoran nije bio u mogućnosti da im se pridruži, budući da je u zatvoru.

Ipak, kako Alo! saznaje, on je stupio u kontakt sa svojom porodicom i tražio da u njegovo ime pošalju cveće i obeleže godišnjicu Jelenine smrti.

Novinari Alo! obišli su juče njen grob, koji je bio prekriven raznobojnim cvećem, a pored njega stajali su žito, sokovi, voda i flaša vina.

SEDAM GODINA OD UBISTVA PEVAČICE Zoran iz zatvora poslao cveće za Jelenu! (FOTO)

Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

 

 

Jedan od zaposlenih na groblju Zbeg rekao je za naš list da Jelenina porodica i prijatelji često dolaze da obiđu njen grob.

- Ponekad vidim porodicu, a ponekad neke nepoznate ljude. Prekrste se, upale sveću... Znam da je Zoran ranije i angažovao ženu da održava Jelenin grob i donosi cveće - rekao je sagovornik.

Podsetimo, Jelena je nestala u subotu, 2. aprila 2016. oko 15 sati dok je trčala nasipom u Crvenki. Kako je tada izjavio njen suprug Zoran, ona je na nasip otišla s njim i ćerkicom, a potom nestala.

Nakon trčanja, trebalo je da ode prvo kući, a zatim da poseti bolesnu majku, sada već pokojnu Zoricu, koja je takođe živela u Borči. Umesto svega toga, sutradan, u nedelju, 3. aprila, nakon opsežne potrage u kanalu nedaleko od nasipa pronađeno je njeno unakaženo telo.

Zoranov advokat za Alo!:
Sve nade u Apelacioni sud

Advokat Stefan Jokić, jedan od Zoranovih branilaca, rekao je za Alo! da se nada da će Apelacioni sud doneti odluku u korist njegovog branjenika.

- Kako se Zoran oseća mogu samo da zamislim, pogotovo jer je nevin osuđen za nešto što nije uradio. Ipak, on veruje u pravdu i zato se nada da će Apelacioni sud to uvideti - rekao je Jokić. 

Jelenina tetka: Jana je
pametnica i dobar đak

Ljubica Marković, tetka ubijene pevačice, izjavila je za medije da bol za njenom sestričinom neće nikad nestati, ali da je srećna što je njena ćerka Jana dobro.

- Teško mi je kad pomislim na sve što se desilo. Srećna sam da nam je iza sebe ostavila jednu prelepu i pametnu devojčicu. Videli smo je kada je bila godišnjica smrti Jelenine majke Zorice. Došla je sa stricem i strinom, vidi se da vode računa o njoj. To mi je ispunilo srce. Malo smo razgovarale. Ona je prava pametnica. Po liku se vidi da je Jecina i Zoranova ćerka jer liči na oboje. Rekla mi je da ide u školu i da je dobar učenik - rekla je Ljubica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading