SVI SE PRAVE LUDI Uroševe komšije promenile ploču, juče niko nije hteo da prizna da je ikada čuo zapomaganje iz stana broj 12: Drogirao je ćerku, zato je ćutala u kadi?!
Foto: Alo/Foto: Nikola Todorović

Uroša Pašajlića (37) koji se sumnjiči da je godinama držao zatvorenu, mučio i izgladnjivao devojčicu L. (8), najverovatnije svoju ćerku, policija je uhapsila posle petodnevne potrage. 

U beogradskom naselju Mirijevo, oko zgrade gde je monstrum bio smešten vlada muk, samo oni koji ne prate vesti se usuđuju da prošetaju psa ovim krajem.

Upravnik zgrade u Ulici Ružice Sokić ne zna šta se dešava s Urošem i njegovim ženama, a za dete, kaže, nije ni čuo do sada.

SVI SE PRAVE LUDI Uroševe komšije promenile ploču, juče niko nije hteo da prizna da je ikada čuo zapomaganje iz stana broj 12: Drogirao je ćerku, zato je ćutala u kadi?!

Foto: MUP Srbije

 

 

- Sada se svi prave ludi, a kažu da je godinama tu dete zapomagalo i kukalo, niko nije reagovao. Šta sada hoće? Kako je moguće da ne čuju dete koje zapomaže? - pita se ovaj profesionalni upravnik.

Kako smo saznali, stanari zgrade koja je nova nisu mogli da se dogovore ko bi bio upravnik iz redova stanara, tako da im je dodeljen on, ali se retko kada i pojavljuje.

- Evo vi ste osmi novinar koji mi prilazi, a naš upravnik se nije udostojio ni da nas pozove, a kamoli da se pojavi i javi stanarima šta se dešava. Mi iz novina moramo da saznajemo da nam je u ulazu monstrum! Ja imam dete, nije mi svejedno da ispod mene živi osoba koja je spremna da drži svoju ćerku kao roba!

Kako dodaje, ona sme da potpiše gde treba da je devojčica bila drogirana.

- Ja živim u ovoj zgradi dugo, ma morala sam nekada nešto da čujem! I sigurno ne bih ostala nema na to, makar sama provalila vrata. Ubeđena sam da je ona bila drogirana godinama i zato je i boravila tu. Pa to dete ima osam godina, sigurno bi pokušalo da pobegne da je imalo snage za bilo šta.

S njom se slaže i druga komšinica, koja živi u prizemlju zgrade. Kako kaže, sumnja da je dete moglo da se oglašava kao što su neki rekli novinarima.

- Moja teorija je da je on svesno nju držao u tom poluživom stanju da bi je održavao u životu, a da nema snage. Ma to je kao iz filmova strave i užasa. Mislim da je to dete bilo izmrcvareno i nije ni kukalo. Vidi se da je to zapušten stan ako se obrati pažnja, ali vi u moru prozora ne obraćate pažnju na taj jedan. Tek sada kad smo malo bolje pogledali, videli smo da je prozor potpuno prljav, kada se otvori svetlarnik pored tog od njihovog kupatila, užasno smrdi.

Neki tvrde da nikada nisu videli ni Uroša ni dete.

- Pročitala sam u novinama da je policija nekoliko puta dolazila, ali nikada nikoga nisam videla. Tuda, pored njegovih vrata prolazim svakog dana, čak se ni pas nikada nije nešto tu zadržavao, on bi nešto nanjušio, ne znam kako niko ništa nije ni znao ni video, ni čuo - rekla nam je jedna komšinica.

Nije svraćao u lokalne prodavnice

Kako su za Alo! rekle radnice iz lokalne prodavnice, Pašajlića nisu viđale u kraju, niti je dolazio kod njih u prodavnicu.

Foto: Alo!

 

- Možda je išao u neke veće radnje u blizini, ovde nije dolazio, znamo gotovo sve mušterije. Baš smo malopre gledale sliku s još nekim mušterijama i složili smo se da ga niko nije viđao - kaže jedna prodavačica.

Komšija iz zgrade pored kaže da je Uroša viđao, ali retko kada.

- On tu dođe, ostavi šta ima, ako nešto donese - grisine, burek, i ode. Nije se on uopšte nešto zadržavao tu. Ko zna gde je budala boravila i šta je radila. Nije često bio tuda, mada, auto mu stoji iza zgrade, možda je provodio vreme u kući - kaže on.

Čuvao rezervnu bravu u sandučetu

Kako je navedeno, nakon što je policija došla do stana strave, u bravi je bio i polomljen ključ. U sandučetu stana u kom je nađena devojčica vidi se i polomljena kvaka oblepljena izolir-trakom.

Foto: Alo!

 

- Brava je bila razvaljena, a kvaka u sandučetu, naverovatnije je to smislio da ne bi morao da popravlja bravu, bolesnom umu ne može da padne na pamet ništa normalno - kaže jedan od očevidaca.

Inače, komšije tvrde da je Pašajlić u noći s ponedeljka na utorak viđen u ulazu koji je preko puta sa zadnje strane.

- Kad su se upalila svetla, istrčao je iz ulaza jer je komšija izašao da prošeta psa.

Takođe, komšije tvrde da je vlasnica stana B. C. kupila stan ovde čim su se zgrade izgradile i odselila se u inostranstvo.

Pratite najnovije  VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading