TRAŽIO MALOLETNICI DA MU ŠALJE SVOJE SLIKE U BIKINIJU Podnet optužni predlog protiv predatora iz Bele Crkve
Alo!/Masanori Jošida

Posle četvoromesečnih predistražnih radnji, Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu je protiv njega podnelo optužni predlog Osnovnom sudu u Vršcu, zbog krivičnog dela polno uznemiravanje maloletnice.

Popović je, u šta su „Novosti“ imale uvid, u toku 2022. godine devojčici slao svoje golišave fotografije, od nje tražio da i ona njemu pošalje svoje slike u bikiniju, govorio joj da će je voditi na more u Grčku, pozivao na tajne sastanke i, naravno, insistirao da o njihovoj prepisci ne priča roditeljima.

PRESRETAO DEVOJKE PO LIFTOVIMA, ULICI I NAPADAO IH Uhapšen muškarac u Novom Sadu, osumnjičen za polno uznemiravanje!

Reč je, inače, o mladoj Romkinji, čija je porodica dugogodišnji korisnik usluga belocrkvanskog CZSR, a otac i majka su joj teško bolesni.

Da je Popović predator otkriveno je tako što se maloletnica već posle prve neprimerene poruke obratila osobi od poverenja, koja se sve vreme u njeno ime dopisivala sa bivšim funkcionerom.

Policiji su ga prijavile nakon što joj je poslao poruku da će je izvući sa časa uz pomoć svog prijatelja koji radi u njenoj školi, kako bi nasamo mogli da provedu 60 minuta u jednoj školskoj kancelariji.

Popović je u razgovoru za medije tada priznao da se dopisivao sa devojčicom, ali je negirao sve tvrdnje koje mu se stavljaju na teret.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading