PRESREO ŽENU NA AUTO-PUTU, PA JE 7 PUTA IZBO NASMRT Evo na koliko je osuđen Srbin iz Nemačke za ubistvo bivše supruge
EPA

Kako prenose nemački mediji, utvrđeno je da je Aleksandar Tanju izbo sedam puta nožem. Prethodno joj je presreo automobil, preprečio joj put i naterao je da se zaustavi.

PRESREO ŽENU NA AUTO-PUTU, PA JE 7 PUTA IZBO NASMRT Evo na koliko je osuđen Srbin iz Nemačke za ubistvo bivše supruge

Foto: Društvene mreže/Printscreen

 

OCA INVALIDA TUKAO DO SMRTI Detalji monstruoznog ubistva u Sremskoj Mitrovici! 

- Sud se uverio da je Aleksandar Š. 19. marta 2022. godine svojim vozilom prvo naleteo na "reno tvingo" svoje supruge na auto-putu kod Frankfuta i tako ga zaustavio. Potom je otrčao do ženinog auta, razbio staklo, otvorio vozačeva vrata i ubo suprugu sedam puta u gornji deo tela. Ona je od povreda preminula ubrzo po prijemu u bolnicu - navode nemački mediji detalje iz presude.

Prema pisanju nemačkih medija, Aleksandar je u završnim rečima na suđenju u suzama rekao da su se svađali i da je izgubio kontrolu. Iako je utvrđeno da ju je izbo sedam puta, on je rekao da je to uradio dva puta.

''Video sam kako je počela da pljuje krv i hteo sam da joj pomognem. Tog dana sam slučajno ugledao ženin automobil na auto-putu'', rekao je Aleksandar pre donošenja presude.

- Sud je sa sigurnošću utvrdio da je optuženi odlučio da ubije ženu, nakon neuspelih pokušaja da s njom obnovi ljubavnu vezu. Utvrđeno je da je žrtva bila bespomoćna - dodaju tamošnji mediji.

Tokom suđenja, sudija se obratio okrivljenom rečima: "Oduzeli ste brižnu majku od dvoje dece".

Ova presuda još uvek nije postala pravosnažna.

Detalji presude

Na dan zločina kupio je dva noža.

Tokom suđenja je utvrđeno da je Aleksandar Š. neposredno pre zločina u jednoj radnji kupio dva noža i sekiricu.

- Istog dana uveče, on je napravio zasedu bivšoj ženi na auto-putu, presekao joj putanju kretanja i počinio krvavi pir - detalji su iz presude.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading