ISPORUČEN SRBIJI UBICA VLASNIKA MENJAČNICE Pobegao za Austriju nakon jezivog zločina!
Foto: Printscreen/B.J./Facebook

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Sadu i Uprave kriminalističke policije, SBPOК, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, policijama Savezne Republike Nemačke i Austrije i njihovim oficirom za vezu u Srbiji, uhapsili su Bojan J. iz Novog Sada, 2. februara ove godine, zbog sumnje da je ubio Janićijevića.

OSUMNJIČENI UBICA VLASNIKA MENJAČNICE IZRUČEN SRBIJI: Bojan iz Novog Sada uhapšen na granici Austrije i Nemačke  

ISPORUČEN SRBIJI UBICA VLASNIKA MENJAČNICE Pobegao za Austriju nakon jezivog zločina!

Jovan Janićijević/Društvene mreže

 

''Sumnja se da je on, 24. januara, u Novom Sadu, oštrim predmetom, usmrtio vlasnika menjačnice, čije je telo pronađeno na parkingu, u Ulici Nova 34. B. J. je, na granici Nemačke i Austrije i određen mu je ekstradicioni pritvor, do izručenja našoj zemlji'', obajsnio je ranije sagovornik upoznat sa slučajem.

Kako smo ranije izveštavali, Bojan J. je osumnjičen da je iz korsitoljublja, kobne večeri pozvao Janićijevića da se nađu u Vetrniku na parkingu. Potom ga je više puta ubo nožem. 

Nakon jezivog zločina, koje su zabeležile sigurnosne kamere sa obližnjeg objekta, osumnjičeni je žrtvi ukrao torbicu punu para i pobegao.

''Uspeo je da pređe granicu i zaputio se u Nemačku, ali je na austrijsko-nemačkoj granici lišen slobode po poternici iz Srbije'', objasnio je ranije izvor Informera.

Telo Jovana Janićijevića pronađeno je nekoliko sati nakon zločina pored njegovog automobila.

Osumnjičeni je navodno u Novom Sadu držao lokal brze hrane, navodno je zbog kocke upao u dugove, te se iz tog razloga i sumnja da je motiv zločina koristoljublje.

"Bojan J. je isporučen Srbiji i uskoro bi trebalo da bude saslušan u Tužilaštvu", navodi beogradski medij.  

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading