PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV NIKOLE S. ZA POKUŠAJ UBISTVA Posvađali se na Božić, pa Jovanu zabio nož u leđa!
Alo Vladimir Marković

Optužica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.

Sumnja se da je Nikola S. 7. januara 2022. godine oko 16 časova u parku Medaković, sa umišljajem pokušao da ubije Jovana Jakovljevića.

NAJNOVIJI DETALJI UMEŠANOSTI AZRE U ESKOBAROVO UBISTVO Bosanka radila kao bebisiterka, okačila oglas i krenula da pomogne u likvidaciji

Vozeći se džipom zajedno sa svojom tadašnjom vanbračnom suprugom, okrivljeni je u parku video oštećenog, pa je parkirao i izašao iz vozila i prišao mu. Nakon kraće verbalne rasprave sa Nikola S. je izvadio nož, koji je poneo sa sobom i s leđa ubo oštećenog u desni podpazušni predeo nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život.

Oštećeni je u strahu za život počeo da beži, a okrivljeni da trči za njim noseći nož u ruci, te kako nije mogao da sustigne oštećenog, odustao je i vratio se nazad u vozilo i napustio lice mesta.

Nikola S. se predao tužilaštvu 21. februara 2023. godine, nakon 13 meseci skrivanja.

Osumnjičeni je nakon toga saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu gde je negirao izvršenje krivičnog dela. Nalazi se u pritvoru po rešenju Višeg suda u Beogradu, koji mu je određen zbog opasnosti da će se ponovo kriti, kao  i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading