DALI SMO SVE OD SEBE DA IH ODRŽIMO U ŽIVOTU: Očevidac ispričao potresne detalje ubistva Srba u Danskoj
Foto: Printscreen

Bračni par je upravo u ponedeljak uveče krenuo na spavanje kada su začuli očajničke vapaje u pomoć. Užasan prizor dočekao ih je kada su otvorili vrata svoje kuće u stambenoj četvrti u kojoj je zločin dogodio - dva teško ranjena mladića ležala su na pločniku.

- Videli smo pet-šest ljudi, od kojih dvoje leže na zemlji. Druga dvojica su se uspaničila, a dvojica koja leže na zemlji su izgledali beživotno. Videli smo trećeg, koji je bio uboden u nogu, izgledao je uspaničeno - priča jedan od očevidaca za lokalne medije.

DALI SMO SVE OD SEBE DA IH ODRŽIMO U ŽIVOTU: Očevidac ispričao potresne detalje ubistva Srba u Danskoj

 

 

Odmah zatim, zajedno sa suprugom i prijatljem, pristupio je pružanju prve pomoći povređenim tinejdžerima u vidu masaže srca i pritiska na ubodne rane.

- Dali smo sve od sebe da ih održimo u životu. Dali smo sve od sebe - rekao je potreseni čovek.

Kako je ispričao, došla je Hitna pomoć ali je jedan mladić preminuo pre njenog dolaska. Drugi mladić je izgubio život kasnije te večeri.

Treća žrtva, koja je, prema rečima očevidca, ubodena u nogu, preživela je i saslušana je u policiji.

- Tužna je situacija. Ne znam kako da to opišem. Užasna situacija. A ja sam bez reči. Na kraju krajeva, oni su mala deca. 17 i 18 godina. Oni su ipak deca. Kao otac, mislim da je tužno što se ovako nešto mora dogoditi mladoj osobi - ispričao je uznemireni stanovnik ovog naselja u Kopenhagenu.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading