MALTRETIRAO MALOLETNU ĆERKU, PA PIJAN SUPRUGU IZBO NASMRT Tužilaštvo traži kaznu doživotnog zatvora za Dejana iz Vranja
Foto: Promo/Foto: Pixabay

Više javno tužilaštvo u Vranju, u završnoj reči nakon završenog krivičnog postupka, predložilo je sudu, da se optuženom Dejanu Pavloviću (46), za učinjena krivična dela, izrekne kazna doživotnog zatvora.

Udruženje sudija i tužilaca Srbije oglasilo se na Tviteru o napadu na Nenada Stefanovića

- Po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Vranju, od 25.07.2022. godine, protiv Dejana Pavlovića iz Vranja, zbog krivičnog dela “teško ubistvo”, koji je dana 23.03.2022.godine, sa umišljajem lišio života svoju suprugu, sada pok. S.P., koju je prethodno zlostavljao, kao i zbog dva krivična dela “nasilje u porodici”, koje je učinio nad svojom, tada maloletnom i punoletnom ćerkom, dana 06.03.2023.godine, obaveštavamo vas, završen krivični postupak pred Višim sudom u Vranju.

Imajući u vidu sve okolnosti pod kojima je izvršeno “teško ubistvo”, koje je učinio u stanju smanjene uračunljivosti, ali ne i bitno, u stanju povišene
emocionalne napetosti, usled alkoholne opijenosti.

Zatim da je prethodno dugi niz godina zlostavljao svoju, sada pokojnu suprugu i decu, koja se i dalje plaše za svoj život, i da je tri meseca, nakon kršenja hitne mere nasilja u porodici lišio života svoju suprugu, da je prethodno osuđen pravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Vranju.

Zbog dva krivična dela nasilje u porodici (na štetu svoje pokojne supruge i majke), to je Više javno tužilaštvo u Vranju, u završnoj reči, predložilo sudu, da se optuženom Dejanu Pavloviću (46), za učinjena krivična dela, izrekne kazna doživotnog zatvora - kažu iz VJT Objavljivanje presude optuženom zakazano je za dan 10.03.2023.godine, u Višem sudu u Vranju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading