SLIKAO SE SA HLADNIM I VATRENIM ORUŽJEM Jedan od uhapšenih za ubistvo kuma u Nišu kačio jezive slike na društvenim mrežama, opsesija mu lovački noževi!
Foto: Alo/Društvene mreže

Osumnjičeni M.M. je na ovoj društvenoj mreži objavio I jednu fotografiju na kojoj pozira sa uperenom kuburom, dok mu za pojasom stoje zadenute još dve kubure.

Da je M.M. ljubitelj noževa, i to ne običnih već vojnih i lovačkih, može se steći utisak već nakon pregleda galerije slika na njegovom profilu na Fesjbuku.

SASLUŠANI OTAC I SIN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO KUMA Nišlijama M.M. i G.M. određen pritvor do 30 dana

On je na ovoj društvenoj mreži objavio jednu fotografiju takozvanog “Rambo” noža sa velikim, nazubljenim sečivom koji u sklopu drške ima “bokser”, pa se iskovremeno može koristiti i za ubadanje i za udaranje.

Na drugoj slici je, po svemu sudeći vojni nož, takože sa nazubljenim delom sečiva, koji se koristi kako bi pričinio što teže povrede.

Na trećoj slici objavljenoj na njegovom profilu je lovački nož sa drškom od drveta, a na četvrtoj – set zakrivljenih bodeža nalik kamama!

Kako je beogradski portal pisao, M.M. je sa ocem G.M. uhapšen 1. marta zbog sumnje da je nožem usmrtio kuma A.D. sa kojim su živeli zajedno u suterenu jedne kuće u Ulici Nikole Kopernika.

Slučaj je otkriven nakon što je Hitna pomoć dobila poziv zbog navodnog samopovređivanja A.D., ali su po dolasku na adresu zatekli njegovo beživotno telo i krvavu ranu na grudima.

Efikasnom akcijom kriminalističke policije Niša i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, u kući je pronađen nož kojim je, kako se sumnja, ubijen A.D., a koji se nije nalazio pored tela, iako su G.M. i M.M. tvrdili da se A.D. najverovatnije sam povredio.

Utvrđeno je da su u kući brisani krvavi tragovi a sumnja se I da je poziv Hitnoj pomoći upućen tek nakon petaestak minuta otkada su otac I sin, navodno, videli da je A.D. povređen.

Motiv napada nije utvrđen a javnosti je za sada nepoznato kakvim je nožem naneta smrtonosna povreda A.D., odsnosno da li je u pitanju kuhinjski ili neki drugačiji nož.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading