Printscreen
Foto: Printscreen/Instagram/Moj_beo_grad

Naime, na snimku Instagram stranice ''Moj Beograd'' se vidi da je vozač ''Škode'' isekao pešaka na bulevaru Milutina Milankovića. Mladić koji je isečen dok je prelazio ulicu na pešačkom prelazu, a bio u pratnji najverovatnije druga.

Po svemu sudeći, on je revoltiran situacijom kroz otvoren prozor krenuo da se nadjačava sa nesmotrenim vozačem.

TRAGEDIJA U RAKOVICI Devojka udarila mladića kolima, dok je menjao gumu - povređeni N.S. izdahnuo u Urgentnom centru

Sva sreća nije došlo do tuče, iako je situacija bila na granici da preraste u fizički obračun. Okupljeni gađani su prišli da umire i razdvoje učesnike ove neprijatne situacije u saobraćaju.

Ređali su se komentari posetioca ispod video zapisa na pomenutoj društvenoj mreži.

''Dobro svakome se dešava da bar jednom u nedelju dana ima sličnu situaciju. Treba biti čovek i izaći da se izvini za svoju grešku. Ne treba sve na silu. U ovom slučaju koliko vidim da je gurnuo ruku kroz prozor da udari vozača, e pa ja bih mu je iščupao'', glasio je jedan od komentara.

Jedan drugi pratilac je prokomentarisao da su pešaci kao stoka i da uopšte ne gledaju da l' ide vozilo i da se ne znaš šta je dužnost svakog pešala... 

''Šta je čudno ovde? Dva muškarca, mužjaka, malo razmenjuju testosteron tj. pokušavaju, ovaj prvi misli da je oštećen a drugi da je u pravu. Dva ovna na brvnu, sve ste zaboravili'', prokimentarisao je jedan Djokic.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading